Jutro spakuję je do pudełeczka i zabiorę do pracy. Tam są szczególnie wyczekiwane :)
Rogaliki kruche z dżemem
Autor:
Unknown
o
niedziela, lutego 03, 2013
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Śp. Dorota Rosner. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Śp. Dorota Rosner 02.11.2017
Kategorie
- bento (1)
- ciasta (3)
- ciastka (2)
- desery (11)
- dodatki do dań (17)
- drób (8)
- grill (2)
- makarony (9)
- mięsa (11)
- muffiny (4)
- napoje (6)
- obiady (41)
- pasty (5)
- pieczywo (5)
- pizza (4)
- placki (3)
- przekąski (11)
- przetwory (4)
- recenzje (3)
- ryby (6)
- ryż (6)
- sałatki (9)
- sosy (3)
- surówki (1)
- śniadania (16)
- vege (32)
- wędliny (6)
- wypieki (25)
- zapiekanki (10)
- zapiski (12)
- zupy (14)
Popularne posty
-
Sezon na jagody i borówki w pełni. Najbardziej lubię je jeść po prostu z bitą śmietaną, ale dziś miałam ochotę na racuchy drożdżowe i do...
-
Szybki, bardzo dobry obiad. Alternatywa dla klasycznego spaghetti lub carbonary. Nieskomplikowane, proste, konkretne i baaardzo sycące. ...
-
Sałatka to punkt obowiązkowy każdej domowej imprezy. Najlepiej, żeby była nieskomplikowana w smakach, z majonezem a do tego oryginalna. Myśl...
-
Ziemniaki i warzywa korzenne nie są uważane za jakiś przysmak. Wiadomo, że potrafią być pyszne, ale pieczonki - składające się z tych ...
-
Oo jaka jestem dumna z moich róż ! Koronkowa robota, ale efekt tak bardzo miły dla oka. Składniki: płat ciasta francuskiego 3 małe ...
0 komentarze:
Prześlij komentarz