Jutro spakuję je do pudełeczka i zabiorę do pracy. Tam są szczególnie wyczekiwane :)
Rogaliki kruche z dżemem
Autor:
Unknown
o
niedziela, lutego 03, 2013
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Śp. Dorota Rosner. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Śp. Dorota Rosner 02.11.2017
Kategorie
- bento (1)
- ciasta (3)
- ciastka (2)
- desery (11)
- dodatki do dań (17)
- drób (8)
- grill (2)
- makarony (9)
- mięsa (11)
- muffiny (4)
- napoje (6)
- obiady (41)
- pasty (5)
- pieczywo (5)
- pizza (4)
- placki (3)
- przekąski (11)
- przetwory (4)
- recenzje (3)
- ryby (6)
- ryż (6)
- sałatki (9)
- sosy (3)
- surówki (1)
- śniadania (16)
- vege (32)
- wędliny (6)
- wypieki (25)
- zapiekanki (10)
- zapiski (12)
- zupy (14)
Popularne posty
-
Kiedyś jadałam tylko cukinię tylko i wyłącznie w leczo. Babcia hodowała monstrualne egzemplarze, dość twarde niestety, więc nadawały się je...
-
Pierwszy raz robiłam samodzielnie budyń i muszę przyznać, że jest bardzo łatwy w wykonaniu, nie zawiera sztucznych dodatków, jest smac...
-
Upał leje się z nieba, to i piwa duże ilości wypijamy. A co do piwa? Może, po czesku, ser camembert marynowany w przyprawach, chili, czosnku...
-
Trochę się bałam tego eksperymentu, bo planowałam zrobić kurczaka w piwie i miodzie, ale piwo w jakiś magiczny sposób wywędrowało z lod...
-
Taka pyszna zupa śródziemnomorska mi wyszła w ubiegły piątek. Polecam ją na rozgrzewkę jesienią, bo ma b...
0 komentarze:
Prześlij komentarz